«Η μουσική των Scorpions έχει διεισδύσει σε μεγάλο βαθμό στην κουλτούρα μας»

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Μια βιογραφική ταινία των Scorpions, το “Wind Of Change” βρίσκεται στα σκαριά σε παραγωγή της εταιρείας ESX Entertainment, που ιδρύθηκε από τον ηθοποιό, παραγωγό και πρώην οδηγό αγώνων αυτοκινήτων Ali Afshar.

Το “Wind Of Change” θα αφηγηθεί την ιστορία τριών φίλων των οποίων το πάθος για το ροκ εν ρολ τους ανέδειξε από τις στάχτες της Γερμανίας μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, οδηγώντας τους στην κορυφή τη δεκαετία του 1980 ως το πολυπλατινένιο ροκ συγκρότημα Scorpions, σύμφωνα με το Deadline.

«Η μουσική των Scorpions έχει διεισδύσει σε μεγάλο βαθμό στην κουλτούρα μας» δήλωσε ο Αfshar. “Tο “Rock You Like A Hurricane” και το “Still Loving You” συνεχίζουν να βρίσκονται τόσο πολύ στο airplay και να γεμίζουν soundtrack ταινιών. Η μουσική τους εξακολουθεί να συνδέεται με μια νέα γενιά θαυμαστών σε όλο τον κόσμο. Όταν η οικογένειά μου έφυγε από το Ιράν και ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες, η μουσική των Scorpions άλλαξε τη ζωή μου – αν όχι τη έσωσε», συνέχισε. «Ελπίζω ότι λέγοντας την ιστορία των Scorpions, μπορούμε να φέρουμε λίγη από την ίδια έμπνευση στον κόσμο».

Η  ταινία αναμένεται να συμπέσει το 2025 με τους εορτασμούς του συγκροτήματος για την 60η επέτειό του.

 

 

Φωτογραφία: ticketmaster.com