Συνολικά, είκοσι πέντε rockstar αφηγούνται τις ιστορίες των προσωπικών τους συναντήσεων με τον ιδρυτή των Motörhead

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Ένα καρτούν με σούπερ ήρωες τον Ozzy Osbourne και τον Lemmy Kilmister ετοιμάζει η Sharon Osbourne. Σε νέα συνέντευξή της στο περιοδικό “The Entertainer”, η Sharon αποκάλυψε ότι υλοποιεί μια ακόμη ιδέα λέγοντας πως “είναι πολύ, πολύ αστείο. Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα το αγοράσει και θα βγει έξω. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό.”

Νωρίτερα φέτος, ο Ozzy συμμετείχε στο “No Remorse: The Illustrated True Stories Of Lemmy Kilmister And Motörhead”, ένα graphic novel που εξιστορεί τη ζωή και την καριέρα του αείμνηστου Lemmy. Συνολικά, είκοσι πέντε rockstar αφηγούνται τις ιστορίες των προσωπικών τους συναντήσεων με τον ιδρυτή των Motörhead, μεταξύ των οποίων είναι ο Dave Grohl (που έγραψε τον πρόλογο), ο Slash (Guns N’ Roses), ο Lars Ulrich (Metallica), η Lita Ford, η Chrissie Hynde, ο Dee Snider (Twisted Sister), ο Dave Navarro (Jane’s Addiction) καθώς και οι συμπαίκτες του Lemmy, Phil Campbell, Mikkey Dee και Slim Jim Phantom.

Ο Lemmy, ο οποίος γιόρτασε τα 70α γενέθλιά του στις 24 Δεκεμβρίου 2015, έφυγε από τη ζωή τέσσερις μέρες μετά στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

 

 

Φωτογραφία: telegraph.co.uk