Απέρριψαν την ιδέα της επανένωσης λέγοντας ότι επιλέγουν την «ευτυχία» από τα «χρήματα»

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Οι Skid Row απέρριψαν κατηγορηματικά την ιδέα της επανένωσης με τον πρώην τραγουδιστή Sebastian Bach, λέγοντας ότι επιλέγουν την «ευτυχία» από τα «χρήματα».

Μετά από διετή θητεία, ο Σουηδός Erik Grönwall αποχώρησε φιλικά από το συγκρότημα λόγω προβλημάτων υγείας με αποτέλεσμα οι ρόκερ του Νιου Τζέρσεϊ να στραφούν στην Lzzy Hale των Halestorm για να συνεχίσουν την περιοδεία τους.

Αν και η Hale δεν μπορεί να γίνει μόνιμο μέλος των Skid Row, ο κιθαρίστας Dave ‘Snake’ Sabo είπε ότι το συγκρότημα δε θα απέκλειε το ενδεχόμενο να στρατολογήσει γυναίκα για το μικρόφωνο. “Η Lzzy μόλις ήρθε εδώ και απλά ανέβασε τον πήχη και μας έδειξε μια άλλη πλευρά του τι θα μπορούσε να είναι αυτό το συγκρότημα”, είπε ο Snake. «Οπότε, δε χρειάζεται απαραίτητα να είναι άνδρας τραγουδιστής στους Skid Row. Οι επιλογές είναι ορθάνοιχτες».

Ερωτηθείς εάν θα προσέγγιζαν τον Sebastian Bach, ο οποίος ήταν στο συγκρότημα κατά τη διάρκεια της ακμής από το 1987 έως το 1996, ο Snake ήταν κατηγορηματικός στην απάντησή του. “Λοιπόν, η απάντηση ήταν η ίδια εδώ και – δεν ξέρω – 20.000 χρόνια τώρα. Δε θα συμβεί”, είπε και πρόσθεσε: «Είμαι ευγνώμων που οι άνθρωποι έχουν τέτοιο ενδιαφέρον να θέλουν να το δουν να συμβαίνει, αλλά πρέπει επίσης να επαναλάβω ότι πρέπει να είσαι ευτυχισμένος στην κατάσταση που βρίσκεσαι».

 

 

Φωτογραφία: ultimateclassicrock.com