''Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους έχουμε τη συναυλία σε βίντεο''

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Το πρώτο επίσημο live άλμπουμ τους ανακοίνωσαν οι Skid Row.

To “Live In London” προέρχεται από τη συναυλία τους το 2022 στο 02 Forum Kentish Town όπου οι θαυμαστές τους απόλαυσαν μοναδικές ερμηνείες των διαχρονικών κλασικών κομματιών τους, συμπεριλαμβανομένου των  «18 And Life», «Monkey Business» και «I Remember You», καθώς και νέα αγαπημένα κομμάτια, όπως τα «Time Bomb» και «Tear It Down» από το τελευταίο τους άλμπουμ, παραγωγής του Nick Raskulinecz, «The Gang’s All Here».

“Σαν έφηβοι, ονειρευόμασταν να παίζουμε σε μέρη όπως το Stone Pony στο Asbury Park, NJ και το CBGB στη Νέα Υόρκη… Τα όνειρά μας έγιναν μεγαλύτερα με το Λονδίνο στην πρώτη γραμμή” ανέφεραν οι Skid Row.

Το αμερικανικό συγκρότημα διέσχισε τον Ατλαντικό για να βρει ένα άγριο πλήθος που τους περίμενε για να βιώσουν τη δύναμη μιας μπάντας που είναι πραγματικά αφοσιωμένη στο ροκ εν ρολ, εδώ και περίπου 40 χρόνια.

“Το Λονδίνο ήταν πάντα ένα σπίτι μακριά από το σπίτι μας. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επιτέλους έχουμε τη συναυλία σε βίντεο που θα δει ο υπόλοιπος κόσμος.” τόνισε ο μπασίστας Rachel Bolan.

 

 

Φωτογραφία: tickets.ca