Ο κιθαρίστας των Guns ‘N Roses επιστράτευσε τον  Chris Stapleton για να τραγουδήσει το κομμάτι

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Ο Slash βρήκε τον τέλειο τραγουδιστή για τη διασκευή του τραγουδιού «Oh Well» των Fleetwood Mac της εποχής του Peter Green. Ο κιθαρίστας των Guns ‘N Roses επιστράτευσε τον  Chris Stapleton για να τραγουδήσει το κομμάτι που έγραψε ο συνιδρυτής των Mac, για το τρίτο στούντιο άλμπουμ του γκρουπ, «Then Play On» του 1969. Το μελωδικό blues rock κομμάτι από το επερχόμενο έκτο σόλο άλμπουμ του Slash, Orgy of the Damned το οποίο αναμένεται στις 17 Μαΐου, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες.

Το τραγούδι έχει διασκευαστεί αρκετές φορές, από τον Tom Petty και τους Heartbreakers, μέχρι τον Kenny Wayne Shepherd, τους ZZ Top, τους Haim, τους Aerosmith, τον Jason Isbell, τους Joe Jackson and the Eels και άλλους καλλιτέχνες.

«Θυμάμαι που άκουσα το τραγούδι στο ραδιόφωνο όταν ήμουν πιθανώς 13 ετών. To έπαιζαν πολύ τόσο με την παλαιότερη σύνθεση των Fleetwood Mac όσο και με τη νέα, με τη Stevie Nicks και τον Lindsey Buckingham. Πάντα μου άρεσε αυτό το τραγούδι και έχει ένα υπέροχο riff κιθάρας” ανέφερε ο Slash.

Είναι το δεύτερο σινγκλ μέχρι σήμερα από το επερχόμενο άλμπουμ του Slash που ακολουθεί  το μπλουζ “Killing Floor” με τον τραγουδιστή των AC/DC Brian Johnson στα φωνητικά και τον τραγουδιστή των Aerosmith, Steven Tyler στη φυσαρμόνικα.

 

 

Φωτογραφία: wyborcza.pl