Σ΄ένα συναρπαστικό αφιέρωμα για τους ροκάδες του νότου συμμετείχαν σημαντικοί καλλιτέχνες...

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Σ΄ένα συναρπαστικό αφιέρωμα για τους ροκάδες του νότου Lynyrd Skynyrd με αφορμή την 50η επέτειο από το πρώτο τους άλμπουμ συμμετείχαν σημαντικοί καλλιτέχνες και μουσικοί όπως οι Cody Johnson, Slash και Billy Gibbons κατά τη διάρκεια της τελετής των μουσικών βραβείων CMT.

Το αφιέρωμα ολοκληρώθηκε με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος “Simple Man” και “Sweet Home Alabama”, με τραγουδιστές τον Paul Rodgers από τους Bad Company, Cody Johnson, LeAnn Rimes και Wynonna Judd.

Στο πιάνο τους συνόδευσε ο Chuck Leavell των Allman Brothers. Ο σπουδαίος κιθαρίστας Peter Frampton αποκάλεσε τον Gary Rossington που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, «είδωλο του ροκ του νότου» λέγοντας ότι «τώρα έχει ενταχθεί με τους συντρόφους του από τους Skynyrd στον παράδεισο του rock & roll, αλλά όλοι θα απολαμβάνουμε τη μουσική τους για πάντα».

Παρόντες στο Moody Center του Austin ήταν ο τραγουδιστής των Lynyrd Skynyrd, Johnny Van Zant, αδελφός του αείμνηστου ηγέτη Ronnie Van Zant και ο κιθαρίστας Ricky Medlocke.

Οι μεγάλοι νικητές της βραδιάς ήταν οι Jelly Roll, Lainey Wilson και ο συμπαρουσιαστής Kane Brown, ο οποίος μοιράστηκε το κορυφαίο βραβείο της βραδιάς με τη σύζυγό του Katelyn.

 

 

 

Φωτογραφία: rockcelebrities.net