Σε φάση δημιουργίας βρίσκονται αυτήν την περίοδο οι Guns N' Roses σύμφωνα με τον Slash

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Σε φάση δημιουργίας βρίσκονται αυτήν την περίοδο οι Guns N’ Roses οι οποίοι σύμφωνα με τον Slash… προσπαθούν να ηχογραφήσουν ένα νέο άλμπουμ. Μάλιστα, όπως είπε στην Daily Star, δουλεύει κι εκείνος μαζί τους για να ετοιμάσουν τη νέα δουλειά.

Οι θρύλοι του hard rock δεν έχουν κυκλοφορήσει πλήρες άλμπουμ μετά το «Chinese Democracy» του 2008, στο οποίο σημειωτέον δε συμμετείχε ο Slash. Από το 2016, έχουν κυκλοφορήσει μερικά νέα κομμάτια, συμπεριλαμβανομένων των «Absurd», «Hard Skool», «Precious» και «The General».

«Οι Guns N’ Roses προσπαθούν να κάνουν τον δικό τους δίσκο», είπε, όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κάλεσε τον Axl Rose στο σόλο άλμπουμ του. «Και δουλεύω μαζί τους με αυτή την ιδιότητα, αλλά αυτό το [σόλο άλμπουμ] δεν αφορούσε κανέναν άλλο. Ήταν το δικό μου παράπλευρο πράγμα» πρόσθεσε.

Προ ημερών, ο Slash κυκλοφόρησε το μπλουζ άλμπουμ του «Orgy Of The Damned» μέσω της Gibson Records. Το βασικό σινγκλ του άλμπουμ είναι μια διασκευή του “Killing Floor” των Howlin’ Wolf, στο οποίο συμμετείχε ο Brian Johnson των AC/DC και ο Steven Tyler των Aerosmith στη φυσαρμόνικα.

 

 

Φωτογραφία: wyborcza.pl