Τα μέλη του συγκροτήματος επανενώθηκαν και επιστρέφουν στις live εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Οι Slayer επανενώθηκαν και επιστρέφουν στις live εμφανίσεις τον Σεπτέμβριο.

Για πρώτη φορά από τότε που το συγκρότημα ολοκλήρωσε την τελευταία συναυλία της παγκόσμιας περιοδείας του τον Νοέμβριο του 2019, οι Slayer — Tom Araya (μπάσο, φωνητικά), Kerry King (κιθάρα), Gary Holt (κιθάρα) και Paul Bostaph (τύμπανα) — θα πρωταγωνιστήσουν το φθινόπωρο σε δύο μεγάλα μουσικά φεστιβάλ, το Riot Fest και το Louder Than Life.
«Τίποτα δε συγκρίνεται με τα 90 λεπτά που είμαστε στη σκηνή παίζοντας ζωντανά και μοιραζόμαστε αυτή την έντονη ενέργεια με τους θαυμαστές μας», είπε ο Araya, «και για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό μας έχει λείψει». Ο King πρόσθεσε: “Μου έλειψε να παίζω live; Απολύτως. Οι Slayer σημαίνουν πολλά για τους θαυμαστές τους, σημαίνουν πολλά για εμάς. Εχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που τους είδαμε.”

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι οι Slayer θα επανενωθούν για μια συναρπαστική παράσταση στο Louder Than Life», δήλωσε ο Danny Wimmer της ομώνυμης εταιρείας παραγωγής και προώθησης μουσικών φεστιβάλ. “Ήμουν στην τελευταία τους εμφάνιση στο “The Forum” το 2019 και εργάζομαι από τότε για να τους φέρω πίσω στη σκηνή των Louder! Με πάνω από 140 μπάντες σε πέντε σκηνές, γιορτάζουμε το 10ο Louder Than Life με τη μεγαλύτερη σύνθεση μέχρι τώρα! “.

 

 

Φωτογραφία: digwallpapers.com