Το φεστιβάλ του 2023 σημείωσε νέο ρεκόρ θεατών που έφθασαν τα 180.000 άτομα

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Γεγονός της χρονιάς θα αποτελέσει το μουσικό φεστιβάλ Louder Than Life το οποίο επιστρέφει για 10η χρονιά στο Λούισβιλ.

Στη σκηνή του τετραήμερου φεστιβάλ το οποίο θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 29 Σεπτεμβρίου, θα ανέβουν σπουδαία συγκροτήματα ανάμεσα στα οποία θα είναι οι Slayer, Mötley Crüe, Slipknot, Korn, Disturbed, Judas Priest, Five Finger Death Punch, Evanescence, Falling In Reverse, Breaking Benjamin, The Offspring, Staind, Till Lindeman, Gojira, Seether, In The Moment, Anthrax, Sum 41, Mastodon, Tom Morello και πολλά άλλα.

Η εκδήλωση του 2022 ονομάστηκε Consequence’s Festival Of The Year και προτάθηκε για το Φεστιβάλ της Χρονιάς στο Pollstar. Το φεστιβάλ του 2023 σημείωσε νέο ρεκόρ θεατών που έφθασαν τα 180.000 άτομα.

“Μετά από μια απίστευτη ανακοίνωση για το Bourbon & Beyond και το Louder Than Life το  Κεντάκι είναι το νούμερο ένα μέρος για να ταξιδέψετε τον Σεπτέμβριο”, δήλωσε ο David S. Beck, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Kentucky Venues. «Περιμένουμε τους φίλους του φεστιβάλ από όλο τον κόσμο να έρθουν για τη μουσική και να ερωτευτούν όλα τα πράγματα που κάνουν το Κεντάκι μια τόσο σπουδαία πολιτεία».

 

 

Φωτογραφία: digwallpapers.com