Ο 49χρονος μουσικός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το συγκρότημα μετά από 16 χρόνια

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Στην αναζήτηση νέου κιθαρίστα βρίσκονται οι Smashing Pumpkins μετά την πρόσφατη αποχώρηση του Jeff Schroeder. Η διαδικασία υποβολής αίτησης είναι ανοιχτή σε όποιον ενδιαφέρεται ενώ περισσότερες πληροφορίες δίδονται μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο 49χρονος μουσικός ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το συγκρότημα μετά από 16 χρόνια. Ο Schroeder κυκλοφόρησε το ντεμπούτο σόλο σινγκλ του, “Haenim”, τον Ιούλιο του 2021 με τον Κορεάτη τραγουδιστή Heeya So.

Σε δήλωσή του μέσω των social media του συγκροτήματος είχε αναφέρει: «Είναι εύκολο να πω τώρα ότι όταν μπήκα στους Smashing Pumpkins το 2007 δεν είχα ιδέα σε τι έμπαινα. Η ευκαιρία φαινόταν να είχε βγει από το πουθενά. Ήμουν στο UCLA και δούλευα για το διδακτορικό μου στη συγκριτική λογοτεχνία όταν ένας στενός φίλος μου έστειλε μήνυμα και είπε ότι οι Smashing Pumpkins έψαχναν έναν κιθαρίστα. Όντας μεγάλος θαυμαστής της μπάντας, πέρασα από ακρόαση. Ήταν μια από τις καλύτερες αποφάσεις που έχω πάρει στη ζωή μου. Το πλήθος των απίστευτων αναμνήσεων που δημιουργήθηκαν τα τελευταία 16 χρόνια με το συγκρότημα είναι σχεδόν πάρα πολλές για να ποσοτικοποιηθούν. Αν και ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αποφάσισα να αφήσω το συγκρότημα για να εξερευνήσω ένα ελαφρώς διαφορετικό μονοπάτι”.

 

 

Φωτογραφία: iheart.com