Ο Bruce Springsteen μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με τον frontman των Bon Jovi

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Η αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ των δύο θρύλων της ροκ ήταν εμφανής. Ο Bruce Springsteen μοιράστηκε τη σκηνή μαζί με τον frontman των Bon Jovi κατά την τελετή βράβευσης του Jon Bon Jovi με το βραβείο MusiCares Person of the Year.

Οι δύο rockers ενώθηκαν για μια διασκευή του “Who Says You Can’t Go Home” καθώς και του “The Promised Land”. Παράλληλα, οι Bon Jovi παρουσίασαν το νέο τους τραγούδι με τον τίτλο «Legendary».
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Λος Άντζελες και περιλάμβανε επιπλέον, εμφανίσεις από τους Shania Twain, Sammy Hagar, Goo Goo Dolls και Jason Isbell. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πολλούς από τους καλλιτέχνες να ενώνονται για μια ερμηνεία του «Livin» on a Prayer».

Προ ημερών, ο Springsteen απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του Adele, η οποία πέθανε στις 31 Ιανουαρίου σε ηλικία 98 ετών. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Jon Bon Jovi αναφέρθηκε στη σημαντική απώλεια του συναδέλφου του λέγοντας: «Η μαμά του Βruce πέθανε πριν από δύο μέρες. Όταν έμαθα τα νέα, ήταν ήδη στο αεροπλάνο καθ’ οδόν για εδώ. Αλλά ήθελε να είναι εδώ απόψε για το MusiCares. Και ήθελε να είναι εδώ απόψε για μένα, και θα είμαι για πάντα ευγνώμων».

Ωστόσο, εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Richie Sambora που οι φήμες τον ήθελαν να δίνει το παρών στην τιμητική βραδιά για τον Jon Bon Jovi.

 

Φωτογραφία: latimes.com