Η περιοδεία "Genesis Greats, Lamb Highlights & Solo" περιλαμβάνει 15 συναυλίες

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Ο σπουδαίος κιθαρίστας Steve Hackett θα ξεκινήσει μια νέα περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο του 2024. Η περιοδεία “Genesis Greats, Lamb Highlights & Solo” περιλαμβάνει 15 συναυλίες για την 50ή επέτειο του επικού έκτου στούντιο άλμπουμ των Genesis, «The Lamb Lies Down on Broadway» και το setlist θα περιέχει κλασικά τραγούδια από το LP. Παράλληλα, ο Steve Hackett θα ερμηνεύσει άλλα αγαπημένα τραγούδια του συγκροτήματος αλλά και από το σόλο ρεπερτόριό του.

Η περιοδεία ανοίγει στο Aylesbury Friars Waterside στις 2 Οκτωβρίου του 2024 και συνεχίζει σε Portsmouth, Bristol, Cambridge, Birmingham, Liverpool, Cardiff, Guildford, Stoke, York, Nottingham, Glasgow, Gateshead, Manchester και Reading στο London Royal Albert.

«Ανυπομονώ πολύ για την περιοδεία του 2024 στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τα αγαπημένα του “The Lamb Lies Down on Broadway” καθώς και άλλα εμβληματικά κομμάτια των Genesis μαζί με σόλο διαμάντια. Είναι επίσης, συναρπαστικό που επιστρέφουμε στο υπέροχο Royal Albert Hall!» τόνισε ο Steve Hackett.

Το μουσικό σχήμα του Steve Hackett περιλαμβάνει τους Roger King (πλήκτρα), Nad Sylvan (φωνητικά), Jonas Reingold (μπάσο, δεύτερα φωνητικά), Rob Townsend (σαξόφωνο, φλάουτο, πρόσθετα πλήκτρα) και Craig Blundell (ντραμς). Special guest είναι η Amanda Lehmann η οποία θα συμμετάσχει σε ολόκληρη την περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην κιθάρα και τα φωνητικά.

 

 

 

Φωτογραφία: wordpress.org