Για τους Iron Maiden, τον Bruce Dickinson και τους British Lion μίλησε ο μπασίστας και ιδρυτής των κορυφαίου συγκροτήματος...

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Για τους Iron Maiden, τον Bruce Dickinson και τους British Lion μίλησε ο μπασίστας και ιδρυτής των κορυφαίου μέταλ συγκροτήματος Steve Harris. Σε συνέντευξή του ο Harris επαίνεσε τον Dickinson λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τώρα, τραγουδάει καλύτερα από ποτέ.

Ερωτηθείς πώς βρίσκει τον χρόνο και ασχολείται με τις δύο μπάντες, είπε ότι με τους British Lion, είναι πολύ λιγότερο το άγχος από το να παίζεις με τους Maiden, γιατί είναι διαφορετικό υλικό. Με τους Maiden, είναι λίγο πιο αγχωτικό. Είναι πολύ μεγαλύτερη η πίεση σε μια νέα περιοδεία».

Συνέχισε λέγοντας ότι το τρέχον πρόγραμμα περιοδειών των Iron Maiden τού επέτρεψε να ακολουθήσει τους British Lion. “Παίζω μαζί τους 11 χρόνια. Πριν από αυτό δε θα μπορούσα να το κάνω, γιατί οι Maiden ήταν πολύ απασχολημένοι. Τα τελευταία 10 χρόνια, οι Maiden δεν ήταν τόσο απασχολημένοι. Οπότε, βασικά, μου έδωσε τη δυνατότητα να έχω λίγο χρόνο για να κάνω κάτι άλλο».

Το θρυλικό συγκρότημα θα δώσει τρεις συναυλίες στον Καναδά προτού πρωταγωνιστήσει σε μία από τις τρεις βραδιές του φεστιβάλ Power Trip στην Καλιφόρνια την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου μαζί με τους Metallica, AC/DC, Guns N’ Roses, Tool και Judas Priest.

 

 

 

Φωτογραφία: guitarworld.com