Το ντοκιμαντέρ κέρδισε το βραβείο "Most Popular Documentary"

Jane’s Addiction: Περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με τους Love And Rockets

RELATED STORY

Jane’s Addiction: Περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με τους Love And Rockets

Η Penelope Spheeris επιβεβαίωσε ότι το ακυκλοφόρητο ντοκιμαντέρ του Ozzfest του 1999, “We Sold Our Souls For Rock ‘N’ Roll” θα δει επιτέλους το φως της δημοσιότητας.

Η 77χρονη σκηνοθέτις, σε μια νέα συνέντευξη στο καναδικό The Metal Voice, είπε μεταξύ άλλων: «Πήγα πράγματι στο Μουσείο της Ακαδημίας Κινηματογράφου [τον Αύγουστο] επειδή πρόβαλαν πρόσφατα το “We Sold Our Souls For Rock ‘n’ Roll”, που είναι μια ταινία που έκανα με τη Sharon και τον Ozzy [Osbourne] πριν από 20 χρόνια. Και δεν κυκλοφόρησε ποτέ. Και έχει Black Sabbath, πρωτότυπο Black Sabbath, και Slipknot, Rob Zombie, System of a Down, έχει Godsmack, Fear Factory, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, 10 μπάντες σε αυτό, με τον Buckethead να παίζει κιθάρα σε ένα νεκροταφείο. Και είναι μια υπέροχη ταινία. Και η Sharon λέει ότι θα την κυκλοφορήσει τώρα. Μετά από 20 χρόνια.”

Σχετικά με την υπόθεση για το ντοκιμαντέρ, η Penelope είπε: “Είναι σαν να πηγαίνεις περιοδεία στο Ozzfest και βλέπεις όλα αυτά τα συγκροτήματα. Μπήκα σε ένα λεωφορείο περιοδείας και πήγα σε 30 πόλεις. Γύρισα και τις 10 μπάντες. Τους έβαλα σε διαφορετικές τοποθεσίες και πήγα στα παρασκήνια με όλα τα συγκροτήματα και τον Ozzy. Εκανα πολλά πράγματα με τον Ozzy στα παρασκήνια.”

Το ντοκιμαντέρ κέρδισε το βραβείο “Most Popular Documentary” στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Μελβούρνης το 2001.

 

 

Φωτογραφία: ozzy.com