"Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το "The Legacy & The New World Order" στην Ευρώπη''

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Οι βετεράνοι του thrash metal από το Σαν Φρανσίσκο, Testament έρχονται το καλοκαίρι στην Ευρώπη με την Αθήνα να αποτελεί έναν από τους σταθμούς της περιοδείας τους. Ειδικότερα, στις 28 Ιουλίου θα λάβουν μέρος στο κορυφαίο φεστιβάλ Release Athens μαζί με τους Behemoth και τους Pestilence.

Η περιοδεία τους θα ξεκινήσει στις 15 Ιουλίου από το Μάλμε της Σουηδίας και θα ολοκληρωθεί με την εμφάνισή τους στο Festival 666, στην πόλη Cercoux της Γαλλίας, στις 11 Αυγούστου.

Ο Chuck Billy, των Testament, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επερχόμενη περιοδεία, δηλώνοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το “The Legacy & The New World Order” στην Ευρώπη. Είναι πάντα ιδιαίτερο να συνδεόμαστε με τους θαυμαστές μας σε όλο τον κόσμο και αυτή η περιοδεία δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Ετοιμαστείτε για μια ανελέητη επίθεση thrash metal χάους!”

Ο κιθαρίστας Eric Peterson πρόσθεσε: «Η ευρωπαϊκή metal σκηνή είναι ένα κρίσιμο μέρος του ταξιδιού μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη σκηνή με μερικά απίστευτα συγκροτήματα και να δημιουργήσουμε αξέχαστες αναμνήσεις για τους θαυμαστές μας».

 

 

Φωτογραφία: loudwire.com