Το τρίο το οποίο σχηματίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 επανενώθηκε φέτος

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

Ο ηθοποιός Keanu Reeves και το συγκρότημά του Dogstar πρόκειται να εμφανιστούν στο Rock For People στην Τσεχία. Το τρίο το οποίο σχηματίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 επανενώθηκε φέτος, κυκλοφορώντας τον περασμένο μήνα το νέο τους στούντιο άλμπουμ «Somewhere Between The Power Lines And Palm Trees». Αυτή την περίοδο οι Dogstar πραγματοποιούν περιοδεία στις ΗΠΑ, με την τελευταία τους εμφάνιση να έχει προγραμματιστεί στο Νάσβιλ του Τενεσί, στις 20 Δεκεμβρίου.

«Το να έχω τους Dogstar να παίζουν με τον αστέρα Keanu Reeves στο μπάσο είναι ένα πραγματικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα για μένα» δήλωσε ο Michal Thomes, διευθυντής του Φεστιβάλ στο Rock For People. Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκρότημα δέχεται πρόσκληση για το φεστιβάλ. «Προσπαθήσαμε να καλέσουμε το συγκρότημα τη δεκαετία του ’90, αλλά δεν τα καταφέραμε τότε και μετά ήταν ανενεργοί για σχεδόν 20 χρόνια. Είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι που τελικά τα καταφέραμε» πρόσθεσε.

Το φεστιβάλ, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι Bring Me The Horizon και η Avril Lavigne, θα πραγματοποιηθεί στο Hradec Králové της Τσεχίας μεταξύ 12 και 15 Ιουνίου 2024.

 

 

 

Φωτογραφία: tucson.com