Η τροποποιημένη έκδοση διαθέτει νέο υλικό από τα αρχεία και των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Το ντοκιμαντέρ “Becoming Led Zeppelin” πρόκειται επιτέλους να βγει στις κινηματογραφικές οθόνες. Σε σκηνοθεσία Bernard MacMahon, το επίσημα εγκεκριμένο ντοκιμαντέρ για το θρυλικό βρετανικό συγκρότημα έκανε πρεμιέρα στο 78ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και έτυχε ενθουσιώδους υποδοχής πριν από τρία χρόνια.

Η Sony Classics Pictures ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει τα διεθνή δικαιώματα του ντοκιμαντέρ προκειμένου να προβληθεί στη μεγάλη οθόνη χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστή κάποια ημερομηνία.
Η πρόσφατα τροποποιημένη έκδοση διαθέτει μια ολοκαίνουργια μίξη ήχου αλλά και νέο υλικό από τα αρχεία και των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος, σύμφωνα με τη Sony. Θα υπάρχουν επίσης πρόσθετα πλάνα των Led Zeppelin από το Fillmore West, το Pop Festival της Ατλάντα και το Τέξας Pop Festival το 1969.

Η παραγωγός/συν-σεναριογράφος Allison McGourty τόνισε μεταξύ άλλων πως «η Sony Pictures Classics είναι οι τέλειοι συνεργάτες επειδή είναι παθιασμένοι να δώσουν στους εκατομμύρια θαυμαστές των Led Zeppelin την ευκαιρία να τους δουν και να τους ακούσουν στα καλύτερα συστήματα ήχου και εικόνας στον κόσμο».

 

 

Φωτογραφία: faroutmagazine.co.uk