Δέκα χρόνια μετά, Styx και Foreigner ξανά μαζί σε περιοδεία

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Δέκα χρόνια μετά, Styx και Foreigner ξανά μαζί σε περιοδεία στη Βόρεια Αμερική με special guest τον John Waite. Η περιοδεία «Renegades & Juke Box Heroes», σε παραγωγή της Live Nation, θα ξεκινήσει στις 11 Ιουνίου στο Van Andel Arena στο Grand Rapids του Μίσιγκαν και θα ολοκληρωθεί στις 28 Αυγούστου στο Denny Sanford Premier Centre στο Sioux Falls της Νότιας Ντακότα.

Το ιδρυτικό μέλος των Foreigner και βασικός κιθαρίστας Mick Jones τόνισε μεταξύ άλλων: “Ανυπομονώ να επιστρέψει η μπάντα στον δρόμο με τους παλιούς μας φίλους, τους Styx. Η περιοδεία μας στο “Soundtrack Of Summer” πριν από δέκα χρόνια ήταν μια μεγάλη επιτυχία και το άλμπουμ της περιοδείας μας σημείωσε επίσης, επιτυχία στο Billboard. Θα περάσουν υπέροχα όλοι. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, ο John Waite ο οποίος θα μας συνοδεύσει στο ταξίδι, προσθέτοντας τις #1 επιτυχίες του σε μια ξεχωριστή βραδιά κλασικής ροκ.”

“Ανυπομονώ να περάσω πολλές όμορφες καλοκαιρινές νύχτες σε όλη τη χώρα, γεμάτες εξαιρετική κλασική ροκ μουσική και με υπέροχους φίλους» δήλωσε ο τραγουδιστής των Foreigner, Kelly Hansen.

Από την άλλη, ο ιδρυτής κιθαρίστας των Styx, James “JY” Young είπε: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε τη σκηνή της συναυλίας με τους Foreigner και τον John Waite το καλοκαίρι του 2024. Ανυπομονώ να τους δω όλους!”

 

 

Φωτογραφία: livenationentertainment.com