''Σας ευχαριστούμε για τα τελευταία 27 χρόνια των Sum 41"...

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Πέφτει η αυλαία για τo καναδικό punk rock συγκρότημα Sum 41 μετά από 27 χρόνια. Τα μέλη του συγκροτήματος με επικεφαλής τον τραγουδιστή Deryck Whibley, αποκάλυψαν στους θαυμαστές τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η 27ετής πορεία τους πλησιάζει στο τέλος της. «Το να είμαστε στους Sum 41 από το 1996, μας έφερε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας», έγραψε το συγκρότημα εκφράζοντας ευγνωμοσύνη στους παλιούς και νέους θαυμαστές που το στήριξαν με κάθε τρόπο.

«Είναι δύσκολο” συνέχισαν “να εκφράσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουμε για όλους εσάς και θέλαμε να το ακούσετε πρώτα από εμάς. Οι Sum 41 θα διαλυθούν. Θα ολοκληρώσουμε όλες τις επερχόμενες ημερομηνίες της περιοδείας μας φέτος ενώ ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε το τελευταίο μας άλμπουμ, Heaven :x: Hell, μαζί με μια τελευταία παγκόσμια περιοδεία για να γιορτάσουμε” συμπλήρωσαν υπογραμμίζοντας ότι “προς το παρόν, ανυπομονούμε να δούμε όλους εσάς τους skumfuks στον δρόμο και είμαστε ενθουσιασμένοι για το τι θα φέρει το μέλλον για τον καθένα από εμάς. Σας ευχαριστούμε για τα τελευταία 27 χρόνια των Sum 41”.

Το 2001 το συγκρότημα κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο του και το πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του με το όνομα “All Killer No Filler”. Με αυτήν τη δουλειά γνώρισε τεράστια επιτυχία μέσω των τραγουδιών “Fat Lip”, που έφτασε στο Νούμερο 1 στο Billboard Modern Rock chart και έγινε ύμνος των εφήβων της Αμερικής, καθώς και με τα επόμενα σινγκλ: “In Too Deep” το βιντεοκλίπ του οποίου έδειχνε έναν διαγωνισμό κατάδυσης, το “Motivation” και “Handle This”. Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο σε Η.Π.Α., Μεγάλη Βρετανία και Καναδά, ενώ πούλησε πάνω από 3.500.000 αντίτυπα σε όλο το κόσμο.

 

 

 

Φωτογραφία: consequence.net