Με μια περιοδεία το φθινόπωρο θα γιορτάσει η Suzi Quatro την 60ή της επέτειο στον χώρο της μουσικής

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

RELATED STORY

Smashing Pumpkins: Τον Αύγουστο το νέο άλμπουμ “Aghori Mhori Mei”

Με μια περιοδεία το φθινόπωρο στο Ηνωμένο Βασίλειο θα γιορτάσει η Suzi Quatro την 60ή της επέτειο στον χώρο της μουσικής. Η περιοδεία των πέντε ημερομηνιών θα ξεκινήσει από το παγκοσμίου φήμης θέατρο London Palladium, την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2024.

Μετά από αυτό, η Suzi Quatro θα εμφανιστεί στο York Barbican, στο Cardiff New Theatre και στο Liverpool Philharmonic Hall ρίχνοντας αυλαία στο Leicester De Montfort Hall την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου. Η Quatro θα ερμηνεύσει επιτυχίες από τη σπουδαία καριέρα της, όπως τα “Can The Can”, “Stumblin” In”, “48 Crash”, “If You Can’t Give Me Love”, “Devil Gate Drive”, “She’s In Love With You” και “The Wild One”.

«Είναι το 60ό μου έτος στη δουλειά και αισθάνομαι ακόμα σαν να έχω μόλις ξεκινήσει. «Devil Gate Drive», Νούμερο 1, πριν από 51 χρόνια” δήλωσε η Quatro η οποία να θυμίσουμε, ξεκίνησε την καριέρα της στη μουσική σε ηλικία 14 ετών το 1964, όταν εντάχθηκε στο συγκρότημα της μεγαλύτερης αδερφής της Patti, The Pleasure Seekers, ως τραγουδίστρια. Ως σόλο καλλιτέχνις έχει πουλήσει περισσότερους από 55 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως.

 

 

Φωτογραφία: thetimes.co.uk