''Είχα ανακαλύψει τη μουσική των Hu από ένα βίντεο στο YouTube που μου έστειλε ένας φίλος και εντυπωσιάστηκα αμέσως''...

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Με τη φωνή του Serj Tankian θα κυκλοφορήσει η επική νέα έκδοση του Black Thunder των ΗU. To συγκρότημα το οποίο συνεχίζει την προσπάθεια να γνωρίσει τη μογγολική μουσική σε όλο τον κόσμο συνεργάστηκε με τον τραγουδιστή των System of a Down σε ένα τραγούδι που θεωρείται κόσμημα και προέρχεται από το περσινό άλμπουμ, Rumble Of Thunder.

«Είχα ανακαλύψει τη μουσική των Hu από ένα βίντεο στο YouTube που μου έστειλε ένας φίλος και εντυπωσιάστηκα αμέσως από τον ισχυρό και απολαυστικό συνδυασμό της μογγολικής μουσικής και του metal», είπε ο Tankian λέγοντας ακόμα ότι εκτιμά την υπερηφάνεια που εκφράζουν για τον πολιτισμό τους μέσω της μουσικής. “Ο Τζένγκις Χαν κατέκτησε την Αρμενία μαζί με την υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά και οι Μογγόλοι αργότερα συνεργάστηκαν με την Αρμενία για να πολεμήσουν την Τουρκικές ορδές” πρόσθεσε Tankian δηλώνοντας ευτυχής για την ευκαιρία να συνεργαστεί με τους Hu.

Στη νέα έκδοση του Black Thunder συμμετέχει και ο Daniel “DL” Laskiewicz από τους Bad Wolves.
Το συγκρότημα ανακοίνωσε επίσης, μια πολυτελή έκδοση του Rumble Of Thunder, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 30 Ιουνίου μέσω της Better Noise και θα περιλαμβάνει τις νέες εκδόσεις των This Is Mongol και Black Thunder.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Hu ξεκινάει στις 7 Ιουνίου.

 

 

 

Φωτογραφία: shopify.com