Η περιοδεία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Οι βετεράνοι της ροκ, Tesla, ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες της περιοδείας τους “Keepin’ It Real”, στις ΗΠΑ για τις αρχές του 2024. Η περιοδεία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου στο Immokalee της Φλόριντα και να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουλίου εκτός κι αν ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες.

Εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την επερχόμενη περιοδεία, οι Tesla δήλωσαν τα εξής: “Ανυπομονούμε να ανέβουμε στη σκηνή και να μοιραστούμε τη μουσική μας με τους απίστευτους θαυμαστές μας για άλλη μια φορά. Η περιοδεία “Keepin’ It Real” θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους όσους συμμετέχουν.”

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Rockin’ Metal Revival, ο τραγουδιστής του Tesla, Jeff Keith, μίλησε για το γεγονός ότι αυτός και οι σύντροφοί του εξακολουθούν να εμφανίζονται live για περισσότερα από 40 χρόνια. “Δεν κάνουμε πια τρεις συναυλίες στη σειρά, κάνουμε απλώς δύο και έχουμε μια μέρα κενή. Με τη φωνή να είναι το όργανο, εγώ πρέπει πραγματικά να τη φροντίσω και απλώς να προσπαθήσω να μην το παρακάνω” τόνισε ο Keith.

 

 

Φωτογραφία: rhmusicroyaltypartners.com