Τέσσερις βιογραφικές ταινίες ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης Sam Mendes

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Τέσσερις βιογραφικές ταινίες για τους John Lennon, Paul McCartney, George Harrison και Ringo Starr ετοιμάζει ο γνωστός σκηνοθέτης Sam Mendes. Οι νέες ταινίες για τα θρυλικά σκαθάρια, οι οποίες είναι προγραμματισμένες να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2027, έχουν την έγκριση του McCartney, του Starr και των οικογενειών των Lennon και Harrison να περιγράψουν λεπτομερώς την ιστορία κάθε μέλους.

“Η Apple Corps είναι στην ευχάριστη θέση να εξερευνήσει τη μοναδική ιστορία κάθε Beatle και να τους φέρει κοντά με έναν κατάλληλα σαγηνευτικό και καινοτόμο τρόπο”, δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Apple Corps Ltd. Jeff Jones.
«Είναι τιμή μου που αφηγούμαι την ιστορία του μεγαλύτερου ροκ συγκροτήματος όλων των εποχών», ανέφερε ο Mendes σε δελτίο τύπου.
«Σκοπεύουμε να είναι μια μοναδικά συναρπαστική και επική κινηματογραφική εμπειρία: τέσσερις ταινίες από τέσσερις διαφορετικές οπτικές γωνίες που αφηγούνται μια ενιαία ιστορία για το πιο διάσημο συγκρότημα όλων των εποχών», πρόσθεσε η Pippa Harris, συνεργάτης του Mendes στην Neal Street Productions. “Το να έχουμε την ευλογία των Beatles και της Apple να το κάνουμε αυτό είναι τεράστιο προνόμιο. Από την πρώτη μας συνάντηση με [τα στελέχη της Sony Pictures] Tom Rothman και Elizabeth Gabler, ήταν ξεκάθαρο ότι μοιράζονταν το πάθος και τη φιλοδοξία μας για αυτό το έργο. ”

Εκτός από τις ταινίες στις οποίες εμφανίστηκαν οι Beatles κατά τη διάρκεια της ζωής του συγκροτήματος, έχουν αποτελέσει το θέμα πολλών ταινιών όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Birth of the Beatles το 1979 αλλά και Nowhere Boy, για τον Lennon, το 2009.

 

 

Φωτογραφία: wallpapercave.com