Το ντεμπούτο του στο Top 10 του Billboard έκανε το τελευταίο τραγούδι των Beatles

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Το ντεμπούτο του στο Top 10 του Billboard έκανε το τελευταίο τραγούδι των Beatles, “Now and then”. Σύμφωνα με τον Gary Trust, το κομμάτι βρίσκεται στο Νο 7. Πρόκειται για το 35ο τραγούδι των Βρετανών θρύλων που εισέρχεται στο Top 10.

Το “Now And Then” ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά ως demo το 1977 από τον John Lennon και αρχικά προοριζόταν για τη σειρά Anthology τριών εκδόσεων του συγκροτήματος στα μέσα της δεκαετίας του ’90 προτού διαγραφεί. Το τραγούδι ολοκληρώθηκε επιτέλους, από τα επιζώντα μέλη Paul McCartney και Ringo Starr με την τεχνολογία να βοηθά στην εξαγωγή των φωνητικών του Lennon από το αρχικό demo. Επίσης, η κιθάρα του George Harrison από την αρχική προσπάθεια επίσης, ενσωματώθηκε στο τραγούδι.

Το “Now And Then” μπήκε στο Billboard Hot 100 με 11 εκατομμύρια ροές, 2,1 εκατομμύρια ραδιοφωνικές μεταδόσεις και 73.000 πωλήσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 3 έως τις 9 Νοεμβρίου, μία ημέρα μετά την κυκλοφορία του.

Παράλληλα, τραγούδια από τις πρόσφατα επανεκδοθείσες συλλογές του συγκροτήματος «Red» και «Blue» είναι πλέον διαθέσιμες στο Youtube.

 

 

 

Φωτογραφία: theaustralian.com.au