''Το συγκρότημα θέλει να διαβεβαιώσει τους πάντες ότι ο Dan και ο Patrick είναι καλά''

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Οι Black Keys έσπασαν τη σιωπή τους μετά την ακύρωση ολόκληρης της βορειοαμερικανικής περιοδείας τους. Οι θαυμαστές τους απογοητεύτηκαν όταν ενημερώθηκαν μέσω διαδικτύου ότι οι ημερομηνίες των εμφανίσεών τους που επρόκειτο να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο είχαν αποσυρθεί. Πολλοί μάλιστα άρχισαν να εικάζουν ότι αυτό οφείλεται στις χαμηλές πωλήσεις εισιτηρίων.

Τώρα, το ροκ ντουέτο του Dan Auerbach και του Patrick Carney διαβεβαιώνουν τους φαν τους  ότι η περιοδεία «International Players» – για την υποστήριξη του 12ου άλμπουμ «Ohio Players» – ακυρώθηκε και σχεδιάστηκε εκ νέου σε μικρότερους θεατρικούς χώρους.

«Το συγκρότημα θέλει να διαβεβαιώσει τους πάντες ότι ο Dan και ο Patrick είναι ζωντανοί και καλά», ξεκίνησε η δήλωση. «Μετά την πρόσφατη σειρά συναυλιών στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων στάσεων σε εμβληματικούς χώρους όπως το Brixton Academy και το Zenith στο Παρίσι, αποφασίσαμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές στο σκέλος της περιοδείας ‘International Players’ στη Βόρεια Αμερική που θα μας επιτρέψει και θα προσφέρει μια παρόμοια συναρπαστική, οικεία εμπειρία τόσο για τους θαυμαστές όσο και για το συγκρότημα.  Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα ενθουσιαστούν όταν δουν τι έχουμε στο μυαλό μας» έγραψαν οι Black Keys υποστηρίζοντας ότι σύντομα θα ανακοινώσουν νέες ημερομηνίες.

 

 

Φωτογραφία: media.npr.org