Οι Cult θα γιορτάσουν την επιτυχημένη καριέρα των σαράντα χρόνων με μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Οι Cult θα γιορτάσουν την επιτυχημένη καριέρα των σαράντα χρόνων με μια μεγάλη ευρωπαϊκή περιοδεία η οποία ξεκινά το καλοκαίρι και ολοκληρώνεται το ερχόμενο φθινόπωρο.

Η περιοδεία “8424 40th Anniversary Tour” του κορυφαίου ροκ συγκροτήματος η οποία θα διεξαχθεί σε δύο μέρη περιλαμβάνει συνολικά 28 συναυλίες με τις πρώτες 18 να διεξάγονται μεταξύ άλλων σε Δανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Αυστρία, Τσεχία.
Το δεύτερο μέρος ξεκινάει στις 21 Οκτωβρίου από το Λίσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου και περιλαμβάνει άλλες εννέα συναυλίες σε μεγάλες πόλεις στην Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία.
Στη συνέχεια οι Ian Astbury, Billy Duffy και οι συνεργάτες τους θα εμφανιστούν στο Σουόνσι, το Εδιμβούργο, το Μάντσεστερ, το Μπρίστολ, το Γιορκ, το Νιούκαστλ, το Πόρτσμουθ και το Γούλβερχαμπτον πριν ρίξουν αυλαία στο διάσημο Royal Albert Hall του Λονδίνου.

«Σε συνέχεια της μεγάλης ενέργειας της Death Cult 8323, ανυπομονώ να φέρω αυτή την αίσθηση του εορτασμού της μουσικής του συγκροτήματος και να επικοινωνήσουμε με τους θαυμαστές μας, στο Cult 8424» σχολίασε ο κιθαρίστας Billy Duffy.

 

 

Φωτογραφία: latimes.com