Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κυκλοφορία του διπλού live άλμπουμ

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κυκλοφορία του διπλού live άλμπουμ των Cure “Paris”. Για να γιορτάσει την 30η του επέτειο το συγκρότημα ετοιμάζει την επανακυκλοφορία του στις 22 Μαρτίου, σε 1CD και 2LP. Το άλμπουμ είναι υπό remastering από τον Robert Smith και τον βραβευμένο με Grammy μηχανικό, Miles Showell, στα Abbey Road Studios και η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει δύο bonus κομμάτια.

Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε αρχικά σε τρεις νύχτες στο Le Zénith de Paris τον Οκτώβριο του 1992 και περιλαμβάνει τα σινγκλ “Lovesong”, “Catch”, “A Letter To Elise”, “Charlotte Sometimes” και “Close To Me”. Η 30η επετειακή έκδοση θα περιλαμβάνει ακόμα, ηχογραφήσεις των “Shake Dog Shake” και “Hot Hot Hot!!!” που δεν είχαν κυκλοφορήσει στο παρελθόν.

Το “Paris” ήταν το δεύτερο από τα δύο live άλμπουμ που ηχογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια της περιοδείας του συγκροτήματος το 1992 για την υποστήριξη του άλμπουμ τους Wish. Το πρώτο άλμπουμ, Show, κυκλοφόρησε αρχικά τον Σεπτέμβριο του 1993 και επανεκδόθηκε τον Ιούλιο του 2023.

 

 

madlifestageandstudios.com