Το αρχικό άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1973 και είναι ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

RELATED STORY

W.A.S.P.: Χωρίς την αρχική σύνθεση η επετειακή περιοδεία

Αφού συμπλήρωσε 50 χρόνια από την κυκλοφορία του, το κορυφαίο άλμπουμ των Pink Floyd «The Dark Side of the Moon» επανεκδίδεται σε νέα συλλεκτική έκδοση βινυλίου με εκτύπωση UV. Το άλμπουμ αναμένεται να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 19 Απριλίου.

«Είναι η πρώτη φορά που οι Pink Floyd χρησιμοποίησαν την πρωτοποριακή διαδικασία εκτύπωσης UV σε βινύλιο. Οι εικόνες εκτυπώνονται με έναν εκτυπωτή υπεριώδους ακτινοβολίας υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας φως UV-Led για να στεγνώσει το μόνιμο μελάνι στην πλευρά χωρίς ήχο στην οποία εκτυπώνεται η εικόνα. Αυτός ο συνδυασμός ήχου μονής όψης και εκτύπωσης UV (στο πλάι χωρίς ήχο) συνδυάζει τέλειο ήχο και μια όμορφη εικόνα για να απολαύσετε» αναφέρεται στο δελτίο τύπου.

Ο Roger Waters κυκλοφόρησε επίσης, το πλήρες ριμέικ του άλμπουμ τον Οκτώβριο, το οποίο ονόμασε «The Dark Side of the Moon Redux» και έφτασε στο Νούμερο 4 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το αρχικό άλμπουμ κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1973 και είναι ένα από τα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

 

 

Φωτογραφία: wikipedia.com