''Ο Άγιος Βασίλης έχει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι στην τσάντα του''

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Ένα νέο σινγκλ ήταν το χριστουγεννιάτικο δώρο των Killers στους θαυμαστές τους. Το συγκρότημα από το Λας Βέγκας δημοσίευσε το τραγούδι στα social media μαζί με το μήνυμα: «Ο Άγιος Βασίλης έχει ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι στην τσάντα του. Καλά Χριστούγεννα!”

Το τραγούδι, το οποίο δεν έχει ακόμα όνομα είναι ένα τετράλεπτο, new wave/goth κομμάτι με κιθάρα που θυμίζει τα πρώτα χρόνια της μπάντας.

Σε συνέντευξή του, ο τραγουδιστής του συγκροτήματος Brandon Flowers είπε: “Συνειδητοποίησα ότι το όχημα το οποίο θέλω να οδηγήσω είχε λιγότερα synthesisers και λιγότερες ακτίνες λέιζερ. Έχουμε κάνει δίσκους όπως το “Sam’s Town” [2006], το “Battle Born” [2012] και σίγουρα το “Pressure Machine” [2021] όπου υπάρχει λιγότερη παρουσία αυτού του είδους ήχου. Δεν υποτιμώ αυτόν τον ήχο – πολλά από αυτή τη μουσική με έχουν διαμορφώσει – αλλά καθώς μεγαλώνω θέλω να είμαι αυθεντικός ως προς το ποιος είμαι και πώς νιώθω. Πρέπει να το ακολουθήσω αυτό, και απλώς αισθάνομαι ότι αυτό οδηγεί περισσότερο στη μουσική κιθάρα, το ροκ εν ρολ και τη μουσική Americana».

Ο Flowers μίλησε για το “Rebel Diamonds”. «Προσωπικά, είμαι ο πιο σκληρός κριτής του εαυτού μου», είπε. «Εξακολουθώ να κάνω αυτό που έκανα πριν από 20 χρόνια, όπου κοιτάζω τα καλύτερά μας και μετά κοιτάζω τα καλύτερα του Tom Petty και βλέπω πού υστερώ!»

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com