Ήρθε ο καιρός να μας αποχαιρετίσουν...

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

RELATED STORY

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

Ήρθε ο καιρός να μας αποχαιρετίσουν. Ο λόγος για τους θρυλικούς Eagles οι οποίοι μετά από πενήντα και πλέον χρόνια μουσικής παρουσίας με ανεπανάληπτες επιτυχίες, ρίχνουν αυλαία με την τελευταία τους περιοδεία “The Long Goodbye”.

Το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε μια σειρά από ημερομηνίες στις ΗΠΑ, για τον Σεπτέμβρη, τον Οκτώβρη και τον Νοέμβρη στα πλαίσια του πρώτου σκέλους της περιοδείας τους η οποία θα κρατήσει μέχρι το 2025. Μαζί τους ως support θα είναι οι Steely Dan.

“Γνωρίζουμε πόσο τυχεροί είμαστε και νιώθουμε πραγματικά ευγνώμονες. Η μακροχρόνια πορεία μας κράτησε πολύ περισσότερο από ό,τι ονειρευτήκαμε ποτέ. Όμως, όλα έχουν τον χρόνο τους και ήρθε η ώρα να κλείσουμε τον κύκλο” ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του το συγκρότημα. “Ελπίζουμε να δούμε όσο περισσότερους από εσάς μπορούμε, πριν τελειώσουμε. Το πιο σημαντικό, σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας που αγκαλιάσατε αυτό το συγκρότημα και τη μουσική του. Στο τέλος της ημέρας, είστε ο λόγος που μπορέσαμε να συνεχίσουμε για πάνω από πέντε δεκαετίες. Αυτό είναι το κύκνειο άσμα μας, αλλά η μουσική συνεχίζεται και θα συνεχίζεται”.

Oι Eagles σήμερα, αποτελούνται από τους Don Henley, Joe Walsh, Timothy B. Schmit, Vince Gill και Deacon Frey.

 

 

 

Φωτογραφία: cdn.mos.cms.futurecdn.net