Το σετ περιέχει τέσσερα απίστευτα άλμπουμ από την εποχή του Moore στη διάσημη δισκογραφική εταιρεία...

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

Τον Ιούνιο και συγκεκριμένα στις 23 του μήνα, θα κυκλοφορήσει από την BMG, το box set του Gary Moore “The Sanctuary Years”, μια αξιοσημείωτη συλλογή από δυνατές ηχογραφήσεις στο στούντιο.

Το σετ περιέχει τέσσερα απίστευτα άλμπουμ από την εποχή του Moore στη διάσημη δισκογραφική εταιρεία και ειδικότερα τα άλμπουμ “A Different Beat”, “Back To The Blues”, “Scars” και “Power Of The Blues”. Επιπλέον, το boxset περιλαμβάνει μια μίξη του “Back To The Blues” και επιλεγμένες συνεντεύξεις σε Blu-ray, διάφορα αυτοκόλλητα, αφίσες και άλλα αναμνηστικά.

Το πρώτο άλμπουμ στο box set “The Sanctuary Years”, “A Different Beat” ήταν το δωδέκατο σόλο άλμπουμ του Moore, το οποίο εξερεύνησε νέα μονοπάτια της μπλουζ και της ροκ. Αρχικά κυκλοφόρησε το 1999.

Δύο χρόνια αργότερα, κυκλοφόρησε το “Back To The Blues” και βρήκε τον Gary Moore να επανασυνδέεται με τα μπλουζ μετά από μερικά χρόνια μουσικών πειραματισμών και του έδωσε το Νο. 6, στο chart των ΗΠΑ. Το “Back To The Blues” περιλαμβάνει πλέον τρία bonus κομμάτια.

 

 

 

Φωτογραφία: wallpaperaccess.com