Οι θρύλοι του πανκ επανενώνονται, για δύο πολύ ιδιαίτερες συναυλίες

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

RELATED STORY

Στη Sony Music για 1,27 δισ. δολάρια o κατάλογος των Queen  

Οι θρύλοι του πανκ, Sex Pistols, επανενώνονται – χωρίς τον John Lydon – για δύο πολύ ιδιαίτερες συναυλίες αυτό το καλοκαίρι με σκοπό να συγκεντρώσουν ζωτικά κεφάλαια για τον ιστορικό χώρο Bush Hall στο Δυτικό Λονδίνο.

Ο Paul Cook, ο Glen Matlock και ο Steve Jones θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον τραγουδιστή της punk livewire Frank Carter για τις συναυλίες την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024. Οι 800 συνολικά θεατές θα δουν τον Frank Carter και τους Sex Pistols να ερμηνεύουν το μοναδικό στούντιο άλμπουμ τους “Never Mind the Bollocks, Here’s the Sex Pistols”. Οι δύο συναυλίες θα σηματοδοτήσει την πρώτη φορά που οι Sex Pistols θα εμφανιστούν μαζί μετά την επανένωσή τους για την Combine Harvester Tour που ολοκληρώθηκε στην Ισπανία τον Σεπτέμβριο του 2008.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν απευθείας στο Bush Hall για να διασφαλιστεί το μουσικό μέλλον του χώρου, αφού υπέστη μείωση 24,5% στις κρατήσεις το 2023.

«Οι μικρότεροι χώροι μουσικής είναι η ψυχή της νέας μουσικής. Είναι σε αυτούς τους οικείους χώρους που το ακατέργαστο ταλέντο έχει την ευκαιρία να λάμψει, όπου οι μπάντες μπορούν πραγματικά να συνδεθούν με το κοινό τους και όπου το πνεύμα της live μουσικής ζωντανεύει πραγματικά, οπότε πρέπει να τους συνεχίσουμε» τόνισε ο μπασίστας Glenn Matlock.

 

 

Φωτογραφία: consequence.net