Το ιστορικό Αγγλικό γκροuπ ετοιμάζει περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

RELATED STORY

Slash: Διασκεύασε το “Οh Well” των Fleetwood Mac

The Who – Νέο live άλμπουμ αλλά και περιοδεία
Το ιστορικό Αγγλικό γκροuπ ετοιμάζει περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το θρυλικό αγγλικό συγκρότημα ετοίμασε ένα νέο live άλμπουμ που έχει τίτλο “The Who With Orchestra Live At Wembley” και ηχογραφήθηκε στο Wembley Stadium του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2019. Η δουλειά αυτή αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 31 Μαρτίου 2023. Το άλμπουμ θα είναι διαθέσιμο εκτός των άλλων σε πορτοκαλί και κόκκινο σετ τριπλού βινυλίου, σε μαύρο βινύλιο και σε διπλό CD/Blu-Ray.

Παράλληλα ανακοίνωσαν περιοδεία για το καλοκαίρι στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου θα εμφανίζονται με πλήρη ορχήστρα. Οι The Who σχεδιάζουν 9 συναυλίες από τις 6 έως τις 23 Ιουλίου σε Hull, Εδιμβούργο, Λονδίνο, Derby, Badminton, Durham, St Helens και Brighton. Μαζί τους θα είναι το UB40 με τον Ali Campbell εκτός από τις ημερομηνίες στο Λονδίνο και το Εδιμβούργο.
Ο Pete Townshend και ο Roger Daltrey μαζί με το συγκρότημα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τη σχεδόν 60χρονη καριέρα τους, συμπεριλαμβανομένων των κλασικών άλμπουμ “Tommy” και “Quadrophenia”.
Αξιοσημείωτο είναι ότι στην πρόσφατη περιοδεία τους με τίτλο “Who Hits Back” σε περισσότερες από τριάντα πόλεις στις ΗΠΑ απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.

φωτογραφία : NME