Ο Roger Daltrey διέκοψε τη συναυλία για να μη βλάψει τη φωνή του

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

RELATED STORY

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

Ο Roger Daltrey αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη συναυλία του στη Φλόριντα το βράδυ του Σαββάτου (11 Φεβρουαρίου) φοβούμενος ότι θα μπορούσε να βλάψει τη φωνή του. Ο Daltrey παραπονέθηκε για δυσπεψία κατά τη διάρκεια του ”Naked Eye”.

Ο κιθαρίστας Simon Townshend, γιος του Pete Townshend, είχε νωρίτερα αναλάβει τα φωνητικά καθήκοντα στο ‘Going Mobile’ του συγκροτήματος και στο δικό του κομμάτι ”The Way It Is”.

Ο Daltrey είπε στο κοινό: ”Θα κάνω σοβαρή ζημιά στον εαυτό μου εδώ και δεν πρόκειται να το κάνω γιατί δε θα ξανατραγουδήσω ποτέ!”. Ο 78χρονος frontman ζήτησε συγγνώμη λέγοντας στο κοινό ότι λυπάται και ότι θα επιστραφούν τα χρήματα. “Δεν είμαι ρομπότ! Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε” είπε μεταξύ άλλων.

Ένας από τους θαυμαστές που ήταν παρών στη συναυλία έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: ”Ακουγόταν εξαιρετικός, ειδικά στην αρχή του σόου (άνοιξε με το ”I Can See For Miles”). Τόσο περίεργο πώς έπεσαν όλα. Σταμάτησε 4 ή 5 τραγούδια ακριβώς στη μέση επικαλούμενος πρόβλημα στον ήχο, με την ακοή του και μετά το ότι ήταν άρρωστος. Εμεινα έκπληκτος. Ελπίζω να είναι καλά”.

Ένας άλλος φαν του συγκροτήματος είπε: ”Σας ευχαριστώ που το κάνατε. Τα πράγματα ξεκίνησαν τέλεια και ξέρω ότι κάνατε ό,τι μπορούσατε για να συνεχίσετε. Φροντίστε τον εαυτό σας και νιώστε καλύτερα!”.

 

 

Φωτογραφία: gettyimages.com