''Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ευτυχώς, βρήκα καταφύγιο στην ακουστική μου κιθάρα"...

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

RELATED STORY

Ο Joe Elliott αρνείται ότι οι Def Leppard χρησιμοποιούν backing κομμάτια

Ο Duff McKagan τιμά το μήνα ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία με την κυκλοφορία του τραγουδιού “This Is The Song”, που φέρει τον τίτλο ενός ολοκαίνουργιου σόλο EP. Παραγωγός του άλμπουμ το οποίο περιλαμβάνει τρία τραγούδια, είναι ο Martin Feveyear.

”Το «This Is The Song» γράφτηκε εν μέσω μιας κρίσης πανικού”, είπε ο McKagan αναφερόμενος στο EP. ”Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Ευτυχώς, βρήκα καταφύγιο στην ακουστική μου κιθάρα” τόνισε λέγοντας ότι κρατώντας τη και παίζοντας συγχορδίες βγαίνει έξω από αυτή την τρύπα.

”Για όσους από εσάς δεν έχετε ζήσει ποτέ κάτι τέτοιο, θεωρήστε τον εαυτό σας ευλογημένο. Για όσους από εσάς αναγνωρίζετε αυτό για το οποίο μιλάω: ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ!” είπε χαρακτηριστικά.

Το “This Is The Song” είναι η πρώτη σόλο μουσική του McKagan εδώ και σχεδόν τέσσερα χρόνια. Το 2019, ο μπασίστας των Guns N’ Roses μετακόμισε στο δικό του στούντιο ηχογράφησης, δίνοντάς του την ευκαιρία να εξερευνήσει τραγούδια που μπορεί να είχε γράψει το προηγούμενο βράδυ ή μερικά από εκείνα τα παλιά riff πριν από χρόνια. “Αυτό είναι μεγάλη υπόθεση για μένα” σημείωσε.
Μαζί με το “This Is The Song”, το νέο EP περιλαμβάνει το “It Can’t Come Too Soon” και το “Pass Me By”.

 

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com