Στο ιστορικό στούντιο έχουν ηχογραφήσει αμέτρητα metal συγκροτήματα όλα αυτά τα χρόνια

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Το θρυλικό στούντιο ηχογράφησης Morrisound στην Τάμπα της Φλόριντα θα λάβει τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση της συνεισφοράς του στη μουσική βιομηχανία. Στο ιστορικό στούντιο έχουν ηχογραφήσει αμέτρητα metal συγκροτήματα όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των Sepultura, Death, Iced Earth, Deicide, Obituary, Cannibal Corpse και Malevolent Creation.

Το Morrisound που ιδρύθηκε και διευθύνεται από τους αδερφούς Tom και Jim Morris, διέθετε εξοπλισμό που συναγωνιζόταν τα μεγάλα στούντιο της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες τα οποία χρησιμοποιούσαν μεγάλες εταιρείες.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η κομητεία Hillsborough τιμά τη Morrisound Recording, Inc. για τη συνεισφορά της στη μουσική βιομηχανία, ειδικά στον τομέα της extreme metal” ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι ιδιοκτήτες του θρυλικού στούντιο οι οποίοι θα κυκλοφορήσουν κι ένα μπλουζάκι που θα απεικονίζει τα 20 άλμπουμ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις death metal που ηχογραφήθηκαν στο Morrisound.

Το 2011, το αρχικό στούντιο διαρρήχθηκε και εκλάπη εξοπλισμός και όργανα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων, καθώς και πλατινένιοι και χρυσοί δίσκοι.

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.de