''Σίγουρα θα κυκλοφορήσει το 2024 και είναι ένα τόσο υπέροχο άλμπουμ''

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

RELATED STORY

Jack Russell: Αποχωρεί από τις περιοδείες λόγω άνοιας  

Ο Shawn “Clown” Crahan των Slipknot επιβεβαίωσε ότι το “χαμένο” άλμπουμ “Look Outside Your Window” θα κυκλοφορήσει το 2024. Σε συνέντευξή του είπε χαρακτηριστικά: “Ερχεται σίγουρα του χρόνου. Έχετε τον λόγο μου. Σίγουρα θα κυκλοφορήσει το 2024 και είναι ένα τόσο υπέροχο άλμπουμ. Ο Corey [Taylor] είναι ο αγαπημένος μου τραγουδιστής και δεν θα τον ακούσετε ποτέ να τραγουδά με τον ίδιο τρόπο όπως σε αυτό το άλμπουμ”.
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια των συνεδριών για το All Hope Is Gone του 2008, αλλά έκτοτε καθυστερεί συνεχώς.

Ο μουσικός προανήγγειλε και ένα ντοκιμαντέρ για το συγκρότημα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επανέκδοσης του πρώτου άλμπουμ των Slipknot.

«Ας το πούμε ντοκιμαντέρ, αλλά στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι ταινία. Πρόσφατα υπέγραψα με κάποιους παράγοντες. Πολλά από τα πλάνα έχουν ήδη καταγραφεί, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που πρέπει να συγκεντρωθούν για να είναι αυτό που πρέπει. Λοιπόν, ναι, κάτι τέτοιο έρχεται, και θα υπάρχει ένα DVD που θα έχει πλάνα και πίσω από τα παρασκήνια».Το συγκρότημα αναμένεται να γιορτάσει τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ με μια ευρωπαϊκή περιοδεία τον επόμενο Δεκέμβριο.

 

 

Φωτογραφία: townsquare.media