Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

Το Classic Rock 7 μάγεψε τους 5000 θεατές στο Ηρώδειο την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023.

Η Rock συνάντησε το συμφωνικό ήχο της Κρατικής ορχήστρας Αθηνών υπό την διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα.

Οι αυθεντικές rock θρυλικές φωνές των:

  • Dave Evans (1st singer and co-founder of AC/DC – Γιορτάζουμε 50 χρόνια AC/DC)
  • Justin Hayward (The original voice of Moody Blues)
  • Maggie Reilly (The original voice of Mike Oldfield band),

ξεσήκωσαν το κοινό που μαζί τους τραγούδησε τους ύμνους της κλασσικής rock …Tnt, Highway To Hell, Nights In White Satin, Tuesday Afternoon, Everytime We Touch, Moonlight Shadow, Το France, Queen Medley…

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, το κατάμεστο Ηρώδειο, απόλαυσε για 7η συνεχή χρονιά το CLASSIC ROCK. Η 60μελής Κρατική Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών υπό τη Διεύθυνση του κυρίου Νίκου Χαλιάσα μαγεύει το κοινό από την πρώτη στιγμή, με καταπληκτικές ενορχηστρώσεις από τραγούδια που γαλούχησαν γενεές επί σειρά ετών.

Ο Θοδωρής Καλατζάκος στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Κωνσταντίνος Δαμόπουλος στα πλήκτρα, ο Λουκάς Καλατζάκος στα τύμπανα και ο Γιώργος Φακανάς στο μπάσο ξεσήκωσαν τους 5000 θεατές με το απίθανα εμπνευσμένο παίξιμό τους.

Εκεί που έσκασε το ολόγιομο φεγγάρι, η διαχρονική Maggie Reilly της Mike Oldfield band, αρχίζει να τραγουδάει “To France”, “Everytime We Touch”, “Wait” και φυσικά το “Moonlight Shadow” και το κοινό συγχρωτίζεται για την ακολουθία των κλασσικών τραγουδιών που το περιμένει.

O Sir Justin Hayward των Moody Blues παίρνει το μικρόφωνο και την κιθάρα του και ξεσηκώνει τους θεατές με το το άσμα των ασμάτων… Nights In White Satin.

Τέλος, ο θρυλικός Dave Evans θυμίζει στους θεατές τα γενέθλια των 50 ετών των AC/DC, ξεσηκώνει το σύμπαν με τραγούδια από την πρώτη συναυλία που έδωσε το θρυλικό συγκρότημα στο Chequers Night Club, στο Σίδνεϊ το 1973 αλλά και με άλλες πασίγνωστες επιτυχίες όπως το TNT και το Highway to Hell.

Η μοναδική Classic Rock βραδιά κλείνει με τους θεατές να χειροκροτούν και να ζητωκραυγάζουν όρθιοι, τους ερμηνευτές και την μαγευτική Κρατική Ορχήστρα Αθηνών.

 

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν.