Τον περασμένο μήνα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο θρύλος των Creedence Clearwater Revival θα ήταν επικεφαλής του φετινού φεστιβάλ

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

RELATED STORY

Τhe Cult: Στην Ευρώπη η 40η επετειακή περιοδεία τους

Την έντονη δυσφορία του John Fogerty προκάλεσε η απόσυρση του ονόματός του από το line up της φετινής εκδήλωσης Country Fest Queensland στην Αυστραλία. Τον περασμένο μήνα, οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο θρύλος των Creedence Clearwater Revival, θα ήταν επικεφαλής του φετινού φεστιβάλ που θα διεξαχθεί στην παραλιακή πόλη Bloomfield στις 30 και 31 Μαρτίου.

Τώρα οι διοργανωτές ακύρωσαν τον Fogerty ανακοινώνοντας ότι “λόγω απρόβλεπτων συνθηκών δε θα παρευρεθεί στην εκδήλωση Country Fest QLD Lineup 2024”.

Ο Fogerty ωστόσο, “άδειασε” τους διοργανωτές του φεστιβάλ λέγοντας τα εξής: «Ήμουν έτοιμος να γιορτάσω μαζί σας τη μοναδική μου εμφάνιση φέτος στην Αυστραλία, όταν το Country Fest Queensland με “τύφλωσε” χθες, ακυρώνοντας την εμφάνισή μου», έγραψε ο Fogerty. «Δημοσιεύτηκε ότι δε θα εμφανιζόμουν λόγω απρόβλεπτων συνθηκών. Λοιπόν, μπορώ να σας πω, φίλοι μου, ότι δεν ήμουν εγώ ο λόγος για τις «απρόβλεπτες συνθήκες».
Και συνέχισε λέγοντας: “Είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα, αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Ένα σοκ, στην πραγματικότητα, γιατί ανυπομονούσα να παίξω σ΄αυτή τη συναυλία στο Κουίνσλαντ. Λυπάμαι για τους θαυμαστές που το περίμεναν με ανυπομονησία και το σχεδίαζαν. Κι εγώ! Δεν ξέρω τι να πω. Μερικές φορές τα πράγματα περιπλέκονται, ούτως ή άλλως, πέρα από τις δυνατότητές μου. Ξέρω ότι θα είμαι στην Αυστραλία σύντομα και θα παίξω για σας.”

 

 

Φωτογραφία: theamp.com