Η σπουδαία τραγουδίστρια αποκάλυψε την πλήρη λίστα με τα κομμάτια που περιλαμβάνει το επερχόμενο ροκ άλμπουμ της...

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Η σπουδαία τραγουδίστρια της κάντρι, Dolly Parton, αποκάλυψε την πλήρη λίστα με τα κομμάτια που περιλαμβάνει το επερχόμενο ροκ άλμπουμ της «Rockstar» αλλά και τους κορυφαίους καλλιτέχνες στο οποίο έλαβαν μέρος.

Το «Rockstar» θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 με 30 εκπληκτικά κομμάτια που αποτελούνται από εννέα τραγούδια της Dolly και μια σειρά από διασκευές μεγάλων επιτυχιών.
«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα παρουσιάσω επιτέλους το πρώτο μου Rock and Roll άλμπουμ Rockstar!” τόνισε η καλλιτέχνιδα λέγοντας πως είναι τιμή αλλά και προνόμιο που δούλεψε με μερικούς από τους μεγαλύτερους εμβληματικούς τραγουδιστές και μουσικούς όλων των εποχών.

Το άλμπουμ ξεκινά με το ομότιτλο κομμάτι και την πρωτότυπη σύνθεση «Rockstar», στην οποία συμμετέχει ως special guest ο Richie Sambora. Ακολουθεί το βασικό σινγκλ “World on Fire”, το “What Has Rock And Roll Ever Done For You” με τη Stevie Nicks των Fleetwood Mac και το “I Dreamed About Elvis” με τον μουσικό της κάντρι, Ronnie McDowell.
Ο Paul McCartney και ο Ringo Starr των Beatles επανενώνονται στο “Let It Be” με guests τους Peter Frampton & Mick Fleetwood ενώ η νέα εκδοχή του “Free Bird” των Lynyrd Skynyrd περιλαμβάνει αρχειακά φωνητικά από τον Ronnie Van Zant με τον Gary Rossington, Artimus Pyle και The Artimus Pyle Band.

Άλλοι καλεσμένοι είναι οι: Ann Wilson (Ηeart), Rob Halford (Judas Priest), Nikki Sixx and John 5 (Mötley Crüe), Steve Perry (Journey),  John Fogerty (Creedence Clearwater Revival), Steven Tyler (Aerosmith), Debbie Harry (Blondie),  Pat Benatar & Neil Giraldo, Joan Jett & The Blackhearts, Sting, Lizzo, Miley Cyrus και πολλοί άλλοι.
Σχολιάζοντας το βασικό σινγκλ «World on Fire», η Dolly Parton τόνισε: «Είχα μεγάλη έμπνευση όταν το έγραψα. Νομίζω ότι μιλάει για όλα και σε όλους αυτή τη μέρα και την ώρα. Ελπίζω να είναι κάτι που θα σας αγγίξει και ίσως αγγίξει αρκετούς ανθρώπους που θέλουν να κάνουν μια αλλαγή προς το καλύτερο.”

 

 

 

 

Φωτογραφία: billboard.com