Το άλμπουμ είναι ένα δώρο στους θαυμαστές του τραγουδιστή των YES

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία το 2023 με τους Band Geeks, ο Jon Anderson αποφάσισε να συνεχίσει τη συνεργασία με το συγκρότημα με την προοπτική ενός νέου άλμπουμ. Η συνεργασία τους ευοδώθηκε κι έτσι το νέο άλμπουμ με τον τίτλο “True” θα κυκλοφορήσει στις 23 Αυγούστου από τη νέα δισκογραφική του Αnderson, Frontiers Music Srl.

Το άλμπουμ των εννέα τραγουδιών είναι ένα δώρο στους θαυμαστές του τραγουδιστή των YES εδώ και 40 χρόνια. Η συλλογή τραγουδιών του LP θυμίζει τους κλασικούς ήχους της δεκαετίας του 1970. Στα μέσα Ιουνίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο σινγκλ  “Shine On” μαζί με το μουσικό του βίντεο.

Ο Jon Αnderson και οι Band Geeks θα ξεκινήσουν την περιοδεία τους στις 30 Μαΐου στις ΗΠΑ με πρώτο σταθμό το New Brunswick του New Jersey. Η περιοδεία θα περιλαμβάνει τρία σκέλη και θα διαρκέσει μέχρι τον Σεπτέμβριο.
Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του ο Anderson εμφανίστηκες ανοιχτός στην επανένωση με τους πρώην συμπαίκτες του Rick Wakeman και Steve Howe.

Ο Anderson συνίδρυσε τους YES το 1968 με τον μπασίστα Chris Squire και παρέμεινε στο συγκρότημα μέχρι το 2008, όταν αντικαταστάθηκε από τον Benoit David. Ο David αποχώρησε από τους YES το 2012 και αντικαταστάθηκε από τον Jon Davison.

 

 

Φωτογραφία: rollingstone.com