"Η 50ή επέτειος των Twisted Sister είναι φέτος''...

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

RELATED STORY

Deep Purple: O Glenn Hughes κατακεραυνώνει Ian Gillan και Roger Glover 

Σε μια νέα συνέντευξη, ο κιθαρίστας των Twisted Sister, Jay Jay French, αποκάλυψε ότι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος, “Under The Blade” του 1982, θα επανεκδοθεί με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από την κυκλοφορία του. Όπως είπε, θα είναι ένα άλμπουμ διπλού βινυλίου. Το ένα από τα δύο θα περιέχει διασκευές παλιών τραγουδιών από Led Zeppelin, Aerosmith και άλλα σπουδαία συγκροτήματα.

Όσον αφορά την πιθανότητα περισσότερων live εμφανίσεων από τους Twisted Sister, οι οποίοι εισήχθησαν στο Metal Hall Of Fame φέτος, ο Jay Jay είπε: “Η 50ή επέτειος των Twisted Sister είναι φέτος. Η 40ή επέτειος του “Stay Hungry” είναι του χρόνου. Τι σημαίνει αυτό; Μπήκαμε στο Heavy Metal Hall Of Fame τον Ιανουάριο. Παίξαμε τρία τραγούδια. Έχουν αναρτηθεί στο YouTube. Ήταν διασκεδαστικό να το κάνουμε. Σημαίνει ότι θα κάνουμε περισσότερα; Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω. Μπορεί ή όχι. Δεν ξέρω λοιπόν, τι θα γίνει με τους Twisted. Αυτή είναι μια ανοιχτή συζήτηση. Απλώς δεν ξέρω.”

Το “Under The Blade” κυκλοφόρησε για πρώτη φορά από μια ανεξάρτητη δισκογραφική με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ονομάζεται Secret Records, αλλά απέκτησε δυναμική όταν η Atlantic Records κυκλοφόρησε μια διαφορετική μίξη του άλμπουμ το 1985.

 

 

 

Φωτογραφία: musicfeeds.com.au