Δε θα υπάρξει επανένωση των W.A.S.P. για την επερχόμενη επετειακή περιοδεία

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

RELATED STORY

Δύο ρεκόρ Γκίνες στους Killers για το «Mr Brightside»

Δε θα υπάρξει επανένωση των W.A.S.P. για την επερχόμενη επετειακή περιοδεία.

Ο Blackie Lawless, τραγουδιστής και κιθαρίστας του συγκροτήματος το ξεκαθάρισε εξηγώντας σε συνέντευξή του στο Chris Akin Presents, ότι οι W.A.S.P. θα παίξουν ολόκληρο το πρώτο άλμπουμ για τα 40 χρόνια του χωρίς την αρχική σύνθεση. Support στην περιοδεία «Album ONE Alive» στη Βόρεια Αμερική θα είναι οι Death Angel και οι Unto Others.

«Φτάνεις σε ένα σημείο όπου η μουσικότητα αρχίζει να μεγαλώνει. Όλοι έχουμε ακούσει το παλιό ρητό για το, «Λοιπόν, χωρίσαμε λόγω μουσικών διαφορών», και όσο κι αν ακούγεται αστείο, πολλές φορές υπάρχει αλήθεια σε αυτό” είπε ο Lawless και πρόσθεσε: “Το συγκρότημα που δημιούργησε τον πρώτο δίσκο δεν μπορούσε να δημιουργήσει το «Headless». Ήταν αδύνατο. Η μουσικότητα που χρειαζόταν για να γίνει το «Headless» ήταν πολύ διαφορετική από αυτή του πρώτου άλμπουμ. Αυτός ήταν ένας θυμωμένος δίσκος που έγινε από ένα θυμωμένο συγκρότημα».

Σήμερα οι W.A.S.P. αποτελούνται από το αρχικό μέλος, τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Blackie Lawless, τον κιθαρίστα Doug Blair (εντάχθηκε το 1995), τον μπασίστα Mike Duda (εντάχθηκε το 2006) και τον ντράμερ Aquiles Priester (εντάχθηκε το 2017).

 

 

Φωτογραφία: facts.net