Στο Ηνωμένο Βασίλειο για 7 εμφανίσεις ο Chris Holmes των WASP

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

RELATED STORY

The Police: Γιορτάζουν την 40η επέτειο του “Synchronicity” με box set

Ο Chris Holmes επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο πρώην κιθαρίστας των WASP ανακοίνωσε 7 ημερομηνίες από τις 16 έως τις 24 Ιουνίου σε επτά μεγάλες πόλεις ανάμεσα στις οποίες είναι το Νορθάμπτον όπου παράλληλα θα κάνει και το πριβέ πάρτυ των 65ων γενεθλίων του.

Ο Chris συμμετείχε στα πρώτα τέσσερα στούντιο άλμπουμ των WASP, συμπεριλαμβανομένων των ”W.A.S.P.”, ”The Last Command”, ”Inside The Electric Circus” και ”The Headless Children”.
Αποχώρησε από το συγκρότημα το 1991 προτού επανενταχθεί, για άλλη μια φορά ως βασικός κιθαρίστας, το 1995 παραμένοντας μέχρι το 2001. Στο διάστημα αυτό έπαιξε σε δύο στούντιο άλμπουμ, συμπεριλαμβανομένων των ”Kill.Fck.Die” και ”Helldorado”. Ακούγεται επίσης, στο ”Live…In The Raw” του 1987.

Ο Chris θα παρουσιάσει μια μίξη κλασικών τραγουδιών των W.A.S.P. μαζί με το δικό του υλικό, συμπεριλαμβανομένων κομματιών από το τελευταίο του άλμπουμ ”Unbearable Influence” που
κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2021.

Για την επικείμενη περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο κιθαρίστας είπε ότι πέρασε υπέροχα τον περασμένο Νοέμβριο και οι θαυμαστές του είναι καταπληκτικοί. ”Με αγαπούν και τους αγαπώ, οπότε θέλω να γιορτάσω τα γενέθλιά μου μαζί τους”.

 

 

Φωτογραφία: metaledgemag