Την 1η Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει η επαναηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

RELATED STORY

Oasis: Τον Αύγουστο η 30η επετειακή επανέκδοση του «Definitely Maybe» 

Την 1η Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει η επαναηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ Icon των Paradise Lost. Για να γιορτάσουν την 30ή επέτειο του τέταρτου άλμπουμ τους, οι Βρετανοί πρωτοπόροι του gothic metal επαναηχογράφησαν πρόσφατα το LP για μια ειδική νέα κυκλοφορία και σε βινύλιο.

Τον περασμένο Αύγουστο, οι Paradise Lost μοιράστηκαν φωτογραφίες από τις ηχογραφήσεις για τη νέα έκδοση του “Icon” στα στούντιο της Arda Recorders στην Πορτογαλία με συμπαραγωγό τον Jaime Gomez Arellano.

Ο frontman των Paradise Lost, Nick Holmes, είχε δηλώσει σχετικά με την απόφαση της μπάντας να ηχογραφήσει ξανά το “Icon”: “Η συγκεκριμένη δισκογραφική μας συμφωνία την εποχή που υπογράψαμε για το άλμπουμ “Icon” δεν μας επέτρεπε να κατέχουμε ποτέ τα δικαιώματα για τη μουσική μας. Για να επανεκδώσουμε το άλμπουμ  για την 30ή επέτειο, ήταν απαραίτητο να ηχογραφήσουμε ξανά και να ξανακάνουμε το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Η επανηχογράφηση του ‘Icon’ δεν μας επέτρεψε μόνο να το κυκλοφορήσουμε ως μια σειρά από συλλεκτικές εκδόσεις σε βινύλιο, αλλά ήταν επίσης, υπέροχο να ξαναδούμε μερικά τραγούδια από μια ζωή πριν. Τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει αυτές τις αυθεντικές ηχογραφήσεις ή θα τις αντικαταστήσει ποτέ, αποτελούν νοσταλγικό μέρος της ζωής μας, αλλά ήταν πολύ διασκεδαστικό”.

 

 

 

Φωτογραφία: pitofplague